Diensten

Onze kwaliteiten en vakgebieden

Diensten


Inkoop

huizen.makelaardij.vereniging.eigen.huis.1000Ons bedrijf kent op het gebied van onroerend goed een veelzijdige aanpak. Naast de bemiddeling in de aan- en verkoop van onroerend goed werken wij met een speciale formule die u niet op veel plaatsen tegen zult komen. Wij kopen namelijk zelf ook panden aan en hierbij bieden wij u dus directe zekerheid!

Als u kiest voor directe zekerheid en er wordt overeenstemming bereikt over de prijs en de opleveringsdatum, dan kan er direct een afspraak gemaakt worden met de notaris om de koopakte op te maken. Ook bestaat de mogelijkheid om een garantieprijs af te geven, dat wil zeggen; een vooraf bepaalde minimumprijs, zodat er toch al zekerheid bestaat over de minimale opbrengst van uw pand. De eventuele meeropbrengst kan dan in een vooraf te overleggen garantieprijs of verdeelsleutel verdeeld worden.

Het grote voordeel van deze directe aankoop of garantieprijs is; u als verkoper weet direct waar u aan toe bent. U kunt dan uw plannen direct realiseren, door bijvoorbeeld het droomhuis dat te koop staat, direct aan te kopen. Ook in gevallen van relatieproblemen, erfeniskwesties, plotselinge verandering van werkkring, emigratie en in alle gevallen wanneer snelle verkoop van uw pand geboden is, kan deze vorm van dienstverlening een uitkomst zijn.

Verkoop

U oriënteert zich op het kopen en/of verkopen van een woning? Praat eens met ons. Wij luisteren graag naar uw woonwensen om vervolgens een vakkundig en reëel advies te geven ten aanzien van de te ondernemen stappen. Ons advies is gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Uw woning maakt tenslotte deel uit van u persoonlijke wensen en omstandigheden

Wij richten ons op de klant en hebben ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Niet één verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.

319920_556095151078247_1999355812_n

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Wij bieden ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. Wij nemen graag de tijd voor u.

Presentatie

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s, een vermelding op bijna alle woningsites en onze eigen website www.weteringvastgoed.nl, een etalagepresentatie en te koop borden.

Taxaties

Er kunnen veel redenen zijn om een woning te laten taxeren. De bekendste is uiteraard de taxatie die noodzakelijk is voor het aanvragen van een hypotheek. Maar ook bij bijvoorbeeld een scheiding of overlijden is er meestal een taxatie nodig om de zaken goed af te werken. Als er een taxatie van uw woning wordt uitgevoerd, dient er nauwkeurig gekeken te worden naar de diverse (waarde beïnvloedende) factoren van de woning en de omgeving. Denk hierbij aan de staat van het onderhoud, het materiaalgebruik en de locatie. Daarnaast wordt er onder meer bij de gemeente en het kadaster geïnformeerd naar de bodemgesteldheid en andere bijzonderheden die op het perceel kunnen rusten.

Van de Wetering Vastgoed is uitstekend bekend met de onroerend goed markt in de regio Bommelerwaard / Land van Heusden en Altena en een deel van de Vijfheerenlanden en verricht taxaties voor particulieren, het kleinbedrijf en de zakelijke markt. Ons kantoor is aangesloten bij de branche verenging VBO (vereniging bemiddeling ontroerend goed) , NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en het SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars) in verband met de nieuwe regelgeving met betrekking tot het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie.

vd wetering keurmerken homepage

NWWI

Het NWWI is opgericht om financiers en consumenten zekerheid te bieden over de waarde van woningen. Daarnaast streeft het instituut naar een gezonde prijs-kwaliteitsverhouding van taxaties. Het NWWI is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Het keurmerk staat voor deskundigheid, transparantie en kwaliteit.

SCVM

De Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs kortweg SCVM werd op 18 september 2001 opgericht, na afschaffing van de beëdiging van makelaars en taxateurs. Door inschrijving van gecertificeerde makelaars en taxateurs in een gezamenlijk register maakt het voor zowel de consument als de geldverstrekkende instanties eenvoudig te controleren welke makelaars en taxateurs aan de strenge kwaliteitseisen voldoen.

VBO

Zekerheid in taxeren. U staat voor een belangrijke financiële beslissing? U wilt uw woning verbouwen, een huis (ver)kopen? Of de waarde van een huis weten voor een hypotheekaanvraag, Nationale Hypotheekgarantie (NHG) of de belasting? Bij zo’n vergaande beslissing zoekt u zekerheid in de taxatie. Dat betekent alleen in zee gaan met een deskundige, betrouwbare taxateur. Een taxateur die kwaliteit levert en is aangesloten bij een brancheorganisatie. Een taxateur van VBO Makelaar is zo’n taxateur.

Bemiddeling

Wij als gecertificeerd makelaar/taxateur garanderen u dat de verkoop van uw woning naar beste weten en kennis zal worden uitgevoerd.

Heeft u vragen of behoefte aan informatie, neemt u dan contact net ons op. U vindt onze contactinformatie op de contactpagina.