Over Wetering Vastgoed

De historie van ons bedrijf

Over Wetering Vastgoed


Van de Wetering Vastgoed is in 1987 gestart door Jan van de Wetering. Na jarenlang op de Rabobank in Veen gewerkt te hebben heeft hij de overstap naar de vastgoedmarkt gemaakt. Vanaf 2001 kreeg Jan versterking van zijn dochter Janine en vanaf 2007 is ook dochter Bertine actief bij het bedrijf betrokken. Wat begon met de handel in het zelf aankopen en verkopen van onroerend goed is uitgegroeid tot een deskundig makelaarskantoor waar vele zaken mogelijk en bespreekbaar zijn.

Van de Wetering Vastgoed is een bedrijf dat zich bezig houdt met:

  • De directe aankoop van onroerend goed
  • De bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed
  • Taxaties van onroerend goed
  • Projectontwikkeling
  • Hypotheken
  • Verzekeringen

Jan van de Wetering heeft een jarenlange ervaring binnen de Vastgoedmarkt opgebouwd. Jan is zowel gecertificeerd bedrijfsmakelaar als taxateur en houdt zich voornamelijk bezig met de in- en verkoop van onroerend goed en het taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed. Janine Kooijman is sinds 2001 werkzaam binnen van de Wetering Vastgoed. Als gecertificeerd woning makelaar en taxateur houd zij zich vooral bezig met de verkoop, bemiddeling, aankoop en taxaties van de particuliere woonmarkt. Bertine van Beek is de vliegende keep van van de Wetering Vastgoed, zij verzorgd de gehele binnendienst.

Heeft u vragen of behoefte aan informatie, neemt u dan contact net ons op. U vindt onze contactinformatie op de contactpagina.