Blitterswijck, Ooijenseweg 14

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ooijenseweg 14, 5863 AM Blitterswijck, Nederland
Koop €325,000 kk - Particulier
1111 6 Slaapkamers 2 Badkamers

Gesitueerd op een gezellig kleinschalig vakantiepark met prima voorzieningen staan 3 bijzonder onderhoudsarme, zeer ruime en eigentijdse 12-persoons vakantiewoningen. Het park is gesitueerd in een royaal bosperceel met gespreide bebouwing op korte afstand van de fraaie rivier de Maas. De woningen worden verhuurd via Hogenboom en hebben een zeer hoge bezettingsgraad. Het rendement is derhalve bijzonder aantrekkelijk. Er is professioneel parkmanagement aanwezig. De woningen zijn eind 2011 opgeleverd en verkeren derhalve in uitstekende staat van onderhoud en zijn volledig ingericht met eigentijds meubilair. VRAAGPRIJS: € 325.000,= v.o.n. excl. BTW per bungalow met een huurgarantie van 7,5 % een periode van 2 jaar.

 

Begane grond:
INDELING: Entree, royale hal met bergkast, bergruimte, toilet, open uitgebreide keuken met 6-pits gasfornuis, 12-persoons eettafel, flatscreen TV, grote living met 2e flatscreen TV, souterrain met 4 slaapkamers, badkamer en
separaat toilet.

Verdieping met 2 ruime slaapkamers, overloop en badkamer met toilet.

 

Bijzonderheden:
ERF/BUITENTERREIN:
Iedere woning is voorzien van 2 terrassen en 2 parkeerplaatsen voor laden en lossen. Het park is autovrij. De bospercelen omvatten 500 -1.000 m2 en hebben een open structuur.
OVERIGE:

* De grond wordt door de gemeente in erfpacht uitgegeven.
* Er is een overzicht van opbrengsten en kosten voor belangstellenden beschikbaar.
* In overleg met de verhuurorganisatie kan de woning (gedeeltelijk) voor eigen gebruik worden aangewend.
* De bruto huuropbrengst is geprognotiseerd op € 33.000,= per jaar. Hierop komen in mindering de jaarlasten, deze bedragen ca. € 7.500,= en omvatten de parkbijdragen, de WOZ, erfpacht en verzekering. Voor het onderhoudsfonds wordt jaarlijks 5 % gereserveerd.
BOUWWIJZE:

Twee van de woningen hebben een betonskelet, geisoleerde dakplaten, gedekt met pannen, onderhoudsvrije gevelbeplating en kunststof kozijnen. Eén woning heeft een houtskelet met een betonnen souterrain.

LOCATIE:

Nabij rivier de Maas, Venray en Arcen op een schitterende locatie in de bossen op het kleinschalige park, Het Roekenbosch. Het park heeft prima voorzieningen zoals een uitstekend restaurant, winkel, binnen zwembad, tennisbanen, bowling, fietsenverhuur.