Kruispad (ongenummerd) Brakel

  • KruispadV-400
  • perceel 04-04-17
  • perceel 31-03-2017 1
Kruispad, 5306 AM Brakel, Nederland
Koop €135,000 k.k. - Particulier
430

Altijd al uw droomhuis willen bouwen? De meeste mensen zien op tegen het werk of weten niet waar ze moeten beginnen!
 
Dit is een unieke kans!!

Deze prachtige bouwkavel inclusief diverse extra diensten is te koop.

Lees verder en ontdek de vele extra’s die bij de vraagprijs inbegrepen zijn.

U kunt geheel naar eigen inzicht uw droomhuis laten ontwerpen en bouwen. Met een bouwvlak van 9 m x 13 m en een maximale goot- en nokhoogte van 4,4 m en 7,7 m zijn er ruime bouwmogelijkheden (circa 740 m3). Daarnaast zijn er bijbehorende bouwwerken mogelijk aan de woning of elders op de kavel. Het getoonde ontwerp is slechts bedoeld als inspiratie. Bent u benieuwd of u woonwensen passen op deze kavel, laat het weten en u krijgt gratis en geheel vrijblijvend een eerste maatwerk schets van uw droomhuis!!

DE VELE EXTRA’S:
De vraagprijs is inclusief een deskundige en professionele begeleiding bij het realiseren van uw droomhuis door bouwkundig ingenieursburo Ermstrang. U hoeft slechts uw wensen kenbaar te maken en al het tekenwerk tot en met de aanvraag omgevingsvergunning wordt voor u en in nauw overleg met u verzorgt. Ook worden offertes opgevraagd bij door u geselecteerde aannemers. Kortom: u wordt geheel ontzorgd!!!!

De kavel ligt midden in de oude kern van het dorp Brakel en is gesitueerd tussen vrijstaande woonhuizen in een rustige woonstraat nabij alle voorzieningen van het dorp.

De vraagprijs is inclusief:
– Bouwkavel van ca. 430 m2
– Elk willekeurig ontwerp
– Alle benodigde bouwtekeningen en berekeningen
– Sonderingen en funderingsadvies
– Aanvraag omgevingsvergunning

Let op:
Achter het perceel ligt nog een strook grond tot aan de gymzaal. Deze is te huren van Gemeente Zaltbommel. De totale oppervlakte van de kavel wordt dan circa 500 m2.

Bent u benieuwd naar de bezonning in uw tuin, vraag naar de bezonningsstudie!!